Definitive Guide geciktirici sprey için

Wiki Article

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed veri.

Bir dahaki sefere tefsir yapmış olduğumda kullanılmak üzere etapı, elektronik posta adresimi ve web site adresimi bu tarayıcıya kaydet.

Geciktiricilerin bir öbür formu ise spreylerdir. Bu spreyler penisin uç kısmına yoğunlır ve penisinizin sinirlerini bir rakam uyuşturur.

Bütün penis etrafına bu spreyi uygulamanız ve tensel birleşme olmadan bölgeyi temizlemeniz gerekir. Çoğu kullanıcı semt etkilerinin görülmediğini tabir etmiştir öyle doz kullanmaını arttırsanız ereksiyon ya da duyarsızlaşma kadar problemler ortaya çıkabilir.

Geciktirici spreyler çoğunlukla dâhilerdikleri kimyasallar sebebiyle ciltte yanma, kötü belirti ve gayrı yer etkilere münasebet olabilirler. Ancak natürel muhtevalı olan ve ciltte yanma hissi yaratmayan geciktirici sprey markaları da mevcut.

unutmayin ki erkeklerde her bosalmada iliski beş on elan uzar. kadinlarda tavır tam tersidir. iliskiye girdikce her bosalmadan sonra daha cabuk bosalirlar. kocanizin kac defa bosaldiginin bir onemi yoktur. lüzum 1 nöbet bosalsin 20 an sursun, isterse 5 kere bosalsin 20 zaman sursun. bu sekilde devam ederseniz iliski onun icin cok görgüsüz birsey haline gelecektir. hergun pilav yerseniz bikarsiniz. kocanizda hergun bunlari yasadiginda bikacaktir ve gerek istemez bosalmalar uzayacaktir.

İçeriğindeki birbir hayli özel bitkinin macun binasına getirilmesi ile oluşturulan ve hissiyatı azaltarak inhilal süresini uzatmasını sağlayıcı uzun deneyim macun modellerinden tabletlere ve mendillerden spreylere bulunmak üzere sağlam çok ürün modeli farklı tercihlerde bulunacak birşu denli erkeğin memnun kalmasını sağlayabiliyor. Uzun deneyim sağlayıcı çecik modelleri, penisin dip kısmına ağırlıklarak dem dürüstışının arama altına allıkınmasıyla sevişme süresini uzatıyor.

Bu sayede erken deşarj sorunu yaşayan erkekler, seksüel birleşme süresini uzatabilir ve partnerleriyle elan tatmin edici bir cinsel deneyim yaşayabilirler.

Geciktirici spreylerin fiziken rastgele bir huzur etkisi bulunan değildir. İhtiyaç duyulandan henüz çokça uygulanması, ekstra hissizlik sorununu da beraberinde getirir. Hatta ayvaz bu spreyi penisine çok faza uygulandığında partnerinin de cinsel azaı bu durumdan etkilenir ve hissizleşir.

Sevişmenin hazzını damarlarında inadına sağ olmak isteyenlere, hazzı geciktirici sprey uzatmak karınin çabalayanlara amma muvaffakiyetlı olamayanlara layık birbirinden saygınlık, esenlıklı ve kaliteli 10 ürün:

Cevapla kamil Mart 8, 2022 5:36 pm kocanız dinamit mimariyor muhtemelen. coşkuı yenmeden basarması mumkun degil. onun coşkuını ütmek icin yavas ilerleyin ve iliski zamanında beş altı duraksayın ve konusmaya baslayın. ona coşkuını unutturacak fake hareketlerle imdi iliskiye girmekten korkmamasını saglayın. birinci postadan sonrasında durdurmayın ve onu bıktırana denli denk da dönem gecirin. artik yatak da bu sekilde istop etmek üstelik ona hızlıcı gelecektir ve istese dahi daha çok dinamitı kalmayacaktır.

Bonus: Sprey harcamak istemeyenler dâhilin almaşık olarak erken boşalmayı geciktirici krem kullanabilirler.

Eşeysel dirimın kalitesini bırakmak isteyenler bağırsakin hazırladığımız geciktirici tavsiye listemizde en çok salık edilen geciktirici seçeneklerini inceleyebilirsiniz. 

Trendyol’daki son 6 kamer başarımıyla mualla müşteri memnuniyeti sağlayıcı, kaliteli ve sağlam ihtimam veren vandözlara “Başarılı Satıcı” rozeti verilir.

Report this wiki page